Zeg het e ki! Wat vind jij belangrijk voor je deelgemeente

Gepost op 24/01/2024

Zeg het e ki? Wat vind jij belangrijk voor je dorp of wijk?

Welke vragen, wensen of opmerkingen heb jij over het wonen, werken, spelen of leven in jouw dorp? En wat wil je absoluut meegeven met het gemeentebestuur? Met vijf actieve dorpsvergaderingen trekt het gemeentebestuur rond en verzamelt het alle bewonersvragen en opmerkingen uit de deelgemeenten. Daarnaast geeft het gemeentebestuur toelichting over belangrijke toekomstplannen.

Stand van zaken

Afgelopen jaren voerde het gemeentebestuur heel wat realisaties in de verschillende deelgemeenten door. Deze beleidsperiode gaat het voorlaatste jaar in. Tijd om te rapporteren welke plannen zijn uitgevoerd en welke nog op de planken staan. 

Welke wensen heb jij?

Daarnaast zijn deze dorpsvergaderingen de uitgelezen kans om realistische toekomstwensen voor je dorp uit te spreken. Waardevolle en haalbare projecten maken eventueel kans om deel uit te  maken van het toekomstige beleidsplan. 

Babbeltje slaan

We gaan in dialoog met jullie. Ligt er iets op je lever? Of heb je een specifiek voorstel? Een unieke vraag? Op de dorpsvergadering maken we tijd voor een constructieve babbel.

Wanneer komen we langs in jouw dorp?

•    05/02: Westende in De Kilt, Westende
•    27/02: Middelkerke en Wilskerke in De Branding, Middelkerke
•    04/03: Leffinge in De Zwerver
•    12/03: Mannekensvere, Sint-Pieters-Kapelle, Schore en Slijpe in zaal Scora, Schore (locatie gewijzigd n.a.v. wegenwerken in Slijpe)
•    25/03: Lombardsijde in kantine voetbalclub SC Lombardsijde

De vergaderingen starten telkens om 19 u.