Zandsculpurenfestival 2023 met 'Sprookjes'

Gepost op 21/03/2023

Fabelachtig

Voor de editie 2023 duiken we samen de wondere wereld van sprookjes in. Het wordt een ware belevenis voor jong en oud met uiteraard de allerbekendste sprookjes, maar ook parels die je misschien vergeten bent. Meer dan twintig sprookjes en personages verrijzen uit het zand. Het wordt een heuse sprookjeswereld met echte tovenaars, prinsen en prinsessen.

Welkom in het zandtheater

In samenwerking met theaterproductiehuis De Proefkonijnen komt de sprookjeswereld ook meerdere keren per dag écht tot leven met een uniek theateraanbod.
Op mysterieuze wijze is een aantal sprookjesfiguren vast komen te zitten in het sprookjesboek. Aan de kinderen om dit mysterie te ontrafelen en de bevrijdende toverspreuk te vinden.

Extra plezier 

Daarnaast maken springkasteel, een zandbak en leuke speeltuigen je gezinsdagje uit naar Middelkerke compleet. En het beste nieuws: al die nieuwigheden zijn gewoon inbegrepen in de ticketprijs.

Praktisch

  • Het Zandsculpturenfestival Middelkerke vindt plaats van 1 juli tot en met 10 september.
  • Info en tickets verkrijgbaar op www.zandsculpturenfestival.com.
  • Ook dit jaar krijgen inwoners van Middelkerke en mensen met een tweede verblijf in Middelkerke 2 euro korting. Die kaarten zijn enkel verkrijgbaar bij de infopunten toerisme
  • Alle tickets (ook de kaartjes voor de inwoners) zijn vanaf 24 maart om 10 u. te koop.