Uitbaters gezocht voor drank- en eetstandjes tijdens Winterknetters

Gepost op 06/11/2023

Op zaterdag 13 januari 2024 organiseert het Gemeentebestuur Middelkerke het evenement Winterknetters met als hoogtepunt de kerstboomverbranding op de Zeedijk ter hoogte van Paul de Smet de Naeyerstraat in Middelkerke.

Uitbating

We zijn op zoek naar uitbaters van 4 standjes met drank- en etenswaren.

Hierbij voorziet het gemeentebestuur één standplaats in de tent (25x10m), de nutsvoorzieningen (water en elektriciteit), alsook de nodige randanimatie.

De uitbater voorziet zelf de inrichting van de stand (koeling, aanbod en benodigdheden voor schenken van drank en eten).

We vragen om minstens 1 snack per stand te voorzien (hartig, zoet, …).

Let op!
Artikel 5.3.12.2 van het besluit van de Vlaamse regering tot vaststelling van het Vlaams reglement betreffende het duurzaam beheer van materiaalkringlopen en afvalstoffen bepaalt dat het verboden is om drank en voedingsmiddelen te serveren in recipiënten voor eenmalig gebruik tijdens evenementen.

Selectie


Er wordt geselecteerd op basis van het hoogste bod per stand. Er kan op meerdere standen geboden worden maar enkel de hoogste bieder per stand krijgt de toewijzing van die specifieke stand.Indien een vereniging de hoogste bieder is van meerdere standen, mag deze zelf kiezen welke stand de voorkeur draagt. De tweede hoogste bieder krijgt dan de andere stand toegewezen.


Er wordt geselecteerd op basis van volgende beoordelingen:

  • Prijs


Deelname

Wij ontvangen graag jouw deelname uiterlijk op 20 november 2023.

  • via mail:  (evenementen@middelkerke.be)
  • per post of afgifte voor ontvangst: Dienst evenementen – Joseph Casselaan 1 – 8430 Middelkerke

Gelieve jouw bod uit te brengen op bijgevoegd inschrijvingsformulier.