Tijdelijke groepsopvang 'Krullewulk' is open

Gepost op 11/10/2023

In afwachting van de nieuwe groepsopvang in Lombardsijde toverden de werkmannen van het gemeentebestuur een gezellig huis vlakbij de duinen om tot ‘Krullewulk’, een tijdelijke groepsopvang.  

Wachtlijst contacteren

De tijdelijke opvanglocatie in de Duinenweg is open sinds 2 oktober. Momenteel krijgen 6 jonge kinderen er opvang in afwachting van de volledig nieuwe groepsopvang in Lombardsijde. Lindsey en Berivan hebben plaats voor maximaal 14 kinderen. Momenteel contacteert de dienst onthaalouders hun wachtlijst om dit aanbod kenbaar te maken. Als Lindsey en Berivan er nog een collega bijkrijgen, kan de opvang uitgebreid worden naar 18 kinderen en dat vijf dagen per week in plaats van de huidige vier.

Piratenpapegaai Krullewulk

‘Krullewulk’, de guitige piratenpapegaai, verhuist ook mee naar de nieuwe groepsopvang in Lombardsijde. Die verschijnt op de site van de oude gemeenteschool. Momenteel vinden daar de sloopwerken van het oude schoolgebouw plaats. De bouw van de nieuwe groepsopvang start vanaf januari 2024, de opening is gepland voor augustus 2024.

Zoek je opvang?

Momenteel is de opvangcapaciteit volzet en worden wachtlijsten aangelegd. Contacteer de dienst onthaalouders via 059 30 48 86 of onthaalouders@middelkerke.be