‘Tien Om Te Zien live anno 2021’ exclusief in Middelkerke

Gepost op 09/07/2021

Het gemeentebestuur mag met gepaste trots aankondigen dat Middelkerke de exclusieve gastlocatie is voor een eenmalige live TV-show van ‘Tien Om Te Zien’. Naast een resem topartiesten tekent ook het iconische presentatieduo Willy Sommers en Anne De Baetzelier present. Schepen voor toerisme en evenementen Tom Dedecker is opgetogen: “We wuiven dankzij dit topevenement de zomer van 2021 gepast uit.”

Eenmalige live show

Hét muziekprogramma der muziekprogramma’s keert voor één keer terug en krijgt een live versie ‘anno 2021’. ‘Tien Om Te Zien’ slaat zijn iconische tenten eenmalig op in Middelkerke voor een unieke TV-show met artiesten van vroeger en nu. Het legendarische presentatieduo Willy Sommers en Anne De Baetzelier babbelt de show aan elkaar. 

Nog even wachten op alle details

Middelkerke ontvangt ‘Tien Om Te Zien’ met veel plezier. Schepen voor toerisme en evenementen Tom Dedecker: “’Tien Om Te Zien’ is absolute zomernostalgie. We zijn maar wat blij dat we dit onze inwoners en vakantiegangers kunnen aanbieden. We sluiten onze zomer met een exclusief topevenement af.” Veel details kan schepen Dedecker nog niet vrijgeven: “Ik kan enkel verklappen dat het tijdstip op het einde van de zomer is. VTM is nu volop bezig met de voorbereidingen. Zij zullen op het gepaste moment alle details over de eenmalige live TV-show communiceren. Van zodra die bekend zijn, maken we die ook wereldkundig. Nog even geduld dus.”