TASTOE, Het weekend van de gastronomie werd voorgesteld in de Marquize

Gepost op 26/06/2024

Het Tastoemenu werd voorgesteld in de Marquize in Westende. Tastoe (7 en 8 september) is het culinair festival van Middelkerke.

In een prachtig kader op één van de mooiste locaties aan de kust schotelen de deelnemende restaurants, sommeliers en brouwers je een hapklare selectie van gastronomisch Middelkerke voor. Restaurants presenteren er hun signatuurgerechten, lokale sommeliers en brouwers zorgen voor de passende wijnen en bieren. Ook wie gaat voor een heerlijke cocktail of perfect koffierecept moet bij Tastoe langsgaan op 7 & 8 september op de zeedijk van Westende ter hoogte van surfclub De Kwinte. 

“De Middelkerkse gastronomie zit al jaren in de lift. We hebben topzaken die mooie punten krijgen in de Gault-Millau, eigen brouwers, een top sommelier, verschillende typische signatuurgerechten … . Dit moeten we als gemeentebestuur blijven ondersteunen.  Een evenement als Tastoe toont dat wij, als Middelkerkenaars, trots MOETEN zijn op de kwaliteit die onze horecazaken brengen.”   Tom Dedecker, Schepen van toerisme en evenementen