Spreading music since 1977, fotozoektocht en Spotify-lijst houden 'Leffingeleurenspirit' levendig

Gepost op 29/05/2020

Van 29 mei tot 5 juli kan je op zoek naar dertig foto’s uit het archief van de afgelopen 43 edities van Leffingeleuren. Start en aankomst is aan Café De Zwerver, Dorpstraat 95, Leffinge. Download het (kindvriendelijke) parcours (5,1 km) en de invullijst  op www.leffingeleuren.be en www.leffingeleurenfestival.be.

Het ingevulde wedstrijdblad mag je in de brievenbus van het café deponeren. Misschien maak je wel kans op één van de prijzen (drankbonnen, concertvouchers).

Op en buiten het parcours bespeur je ook nog andere fotoposters uit het archief ook buiten Leffinge. Wil je zelf ook een foto ophangen, vraag het via info@dezwerver.be, het maakt niet uit waar je woont. Zo help je mee aan een echte Leffingeleuren-fototentoonstelling. 

Er is ook een Spotify-lijst “Leffingeleuren spreading music since 1977”. Via een QR-code krijg je toegang tot 12 uur of tweehonderd nummers van bands die ooit op hLeffingeleuren stonden. De code is onder andere te vinden op alle posters die deel uitmaken van de zoektocht. Of ga op Spotify gewoon op zoek naar de lijst: “Leffingeleuren spreading music since 1977”.