Personages gezocht voor het nieuwe Middelkerkse Jommekesalbum

Gepost op 27/10/2016

Na de galerij van stripstandbeelden op de Zeedijk en de ontwikkeling van stripmuren, wil het gemeentebestuur van Middelkerke zich de komende jaren nog meer profileren als dé stripgemeente aan de kust.

Om dit te realiseren, lanceren het gemeentebestuur en Ballon Media in juni 2017 een nieuw stripalbum van Jommeke dat zich voornamelijk in Middelkerke afspeelt. Jommeke en zijn vrienden zullen een spannend avontuur beleven en passeren hierbij langs vele herkenbare locaties.

Dit nieuwe album zal tijdens het weekend van 24 juni 2017 feestelijk voorgesteld worden met een groot Jommekesfeest en jij kan daar bij zijn als eregast…!

Wat moet je daarvoor doen? Bezoek de stand van Ballon Media tijdens de 80ste editie van de Boekenbeurs in Antwerp Expo, hall 2, stand 207 en neem deel aan de wedstrijd.

Je kan er een van de vier weekends voor vier personen naar Middelkerke of een gastoptreden in het Middelkerkealbum van Jommeke winnen.

Is het dus al altijd je droom geweest om mee te spelen in een Jommekeverhaal? Kom dan zeker langs op de stand van Ballon Media! Je kan trouwens urenlang grasduinen in het ruim aanbod van kinderboeken en strips op de grote boekenstand van Ballon Media op de Boekenbeurs.