Oproep Standhouders Tastoe 2023

Gepost op 03/03/2023

Het culinaire event Tastoe gaat opnieuw door op 01, 02 en 03 september 2023 op de Koning Ridderdijk van Westende.

Deadline

Geïnteresseerd om je kandidaat te stellen? Laat het weten via de link voor 3 april 2023.

Stel je kandidaat

Opgelet: indien er voor éénzelfde plaats meerdere kandidaten zijn die aan de voorwaarden voldoen, kan er een bijkomende selectieronde worden georganiseerd. Het bestuur kan ervoor kiezen om niet toe te kennen.

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij de dossierbeheerder: bram.opstaele@middelkerke.be

Soorten standen voor Tastoe 2023

Bier en frisbar binnen

Standgeld:
20 procent winstafdraging

Voorwaarden:

  • Middelkerkse Brouwer.
  • Stand moet authenticiteit uitstralen. Extra aankleding is een pluspunt.

Bier en frisbar buiten

Standgeld:
20 procent winstafdraging

Voorwaarden:

  • Middelkerkse Brouwer.
  • Stand moet authenticiteit uitstralen. Extra aankleding is een pluspunt.

Cocktailbar

Standgeld:
20 procent winstafdraging

Voorwaarden:

  • Middelkerkse Horecazaak
  • creatief voorstel met aandacht voor de aankleding en sfeer van de bar.

Koffiebar

Standgeld:
20 procent winstafdraging

Voorwaarden

  • Koffiebar of barista, ook van buiten Middelkerke.

Restaurantstand ‘Binnen’

Standgeld:
750 euro inclusief BTW.

Inclusief:

  • Stand met licht en geluid

  • Gastro frigo h200cm

  • Voorzettoog + werktafel

  • Naambord met gerechten

  • Betaalsysteem

  • Afruimpersoneel

  • Promotie

  • Centrale koelwagen + diepvries

Voorwaarden:

  • Geen BBQ / roken / oven…

  • Middelkerks restaurant (geen traiteurzaken)

  • Verfijnde, creatieve gerechten. Geen volwaardige maaltijden maar proefporties.

  • Origineel en divers.

  • Werken met lokale producten is een plus.

Restaurantstand Terras (overdekt)

Standgeld:
750 euro inclusief BTW.

Inclusief:

  • Stand met licht en geluid

  • Gastro frigo h200cm

  • Voorzettoog + werktafel

  • Naambord met gerechten

  • Betaalsysteem

  • Afruimpersoneel

  • Promotie

  • Centrale koelwagen + diepvries

Voorwaarden:

  • Showcooking of beleving brengen BBQ / roken / oven /…

  • Middelkerks restaurant of traiteurzaak

  • Verfijnde, creatieve gerechten. Geen volwaardige maaltijden maar proefporties.

  • Origineel en divers

  • Werken met lokale producten is een plus

Wijnstand binnen

Standgeld:
20 procent winstafdraging

Inclusief:

  • Stand met licht en geluid
  • Flessen frigo
  • Voorzettoog + werktafel
  • Naambord met gerechten
  • Betalingssysteem
  • Afruimpersoneel
  • Promotie
  • Centrale koelwagen + diepvries

Voorwaarden:

  • Middelkerkse sommelier of wijnhandel
  • Mooie verzorgde stand met aandacht voor de aankleding
  • Wijnprijzen dienen marktconform te zijn.

Wijnstand buiten Overdekt

Standgeld:
20 procent winstafdraging

Inclusief:

  • Stand met licht en geluid
  • Flessen frigo
  • Voorzettoog + werktafel
  • Naambord met gerechten
  • Betaalsysteem
  • Afruimpersoneel
  • Promotie
  • Centrale koelwagen + diepvries

Voorwaarden:

  • Middelkerkse Sommelier of wijnhandel
  • Mooie verzorgde stand met aandacht voor de aankleding
  • Wijnprijzen dienen marktconform te zijn.