Nieuw zwembad open in december 2021

Gepost op 14/04/2021

Door het later verkrijgen van bepaalde vergunningen en vertraagde leveringen van materialen door de coronapandemie kon de aannemer de vooropgestelde planning niet aanhouden. Zowel bouwheer als aannemer garanderen nu een volledige opening in december 2021. De unieke technieken vergen heel wat expertise en voorbereiding en zijn dus vatbaarder voor vertraging.

Cashless betalen

Opmerkelijk: Vita Krokodiel trekt volop de kaart van digitaal betalen. Handig als je komt zwemmen en niet meer hoeft te ‘sukkelen’ met cash geld voor inkom, lockers en een hapje of drankje.

Medewerkers gezocht

Eén van de prioriteiten is het aanwerven van gemotiveerde medewerkers. Het aanbod is ruim: van onthaalmedewerkers, redders tot poetspersoneel. Ook voor de mooie horecazaak zoekt Vita nog een uitbater.

Volg de ontwikkeling via www.vita-krokodiel.be. Heb je vragen over eventuele vacatures of over het bouwproces? Mail naar middelkerke@vitagroep.be .

Concessie voor racketsporten

De nieuwe sportsite krijgt ook een uitgebreide zone voor racketsporten. Momenteel schrijft het gemeentebestuur een concessie voor de uitbating van een padel- en tenniszone uit. Daarnaast komt er een nieuw ontwerp voor een veelzijdig en veilig speelplein in de aanpalende groenzone. Opmerkelijk is het originele ontwerp voor een avontuurlijk ‘pumptrack’.