Middelkerkse sportlaureaten in de bloemetjes

Gepost op 06/03/2024

Jaarlijks wordt de Middelkerkse sporter in de bloemetjes gezet.

Op een leuk sportfeest in De Zwerver Leffinge huldigde de sportraad samen met het gemeentebestuur op vrijdag 1 maart de lokale sportlaureaten. Hier zijn de winnaars!

Topvrijwilligers

Sportverenigingen leunen enorm op de onmisbare steun van hun vrijwilligers. Elsie Vandooren en Petra Vanacker kregen allebei een trofee van sportverdienste voor hun inzet bij de lokale turnclub MTV De Sirene. Ze zijn al meer dan 20 jaar betrokken bij hun club!

Wie kreeg de sporttrofee?

Zwemster Fran D’Haeseleer van de Dolfijnen Middelkerke ontving de sporttrofee in de jeugdcategorie. Ze werd Belgisch kampioen in haar leeftijdscategorie op de 100, 200 en 400 m vrije slag.

Bodybuilder Maxim De Busschere (PHP Oostende) is de winnaar bij de volwassenen. Hij behaalde ook een Belgische titel in zijn categorie (Games classic - Bodybuilding en Classic Physique 175 cm).

Basketbalclub Mibac, Volleybal Jumpers Leffinge, Zaalvoetbalclub Berca Middelkerke en Petanqueclub De Zeemeermin waren de clubs waarvan een categorie of afdeling afgelopen jaar een titel won of een promotie afdwong.

Meer info

Meer info