Middelkerke en Nieuwpoort lanceren gezamenlijke jongerenwerking

Gepost op 14/01/2021

Het gemeentebestuur van Middelkerke en Nieuwpoort slaan de handen in elkaar om een nieuwe, gezamenlijke jongerenwerking op te starten. Zo kunnen jongeren elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten, samen activiteiten organiseren en voor hun eigen leuke vrijetijdsbesteding zorgen.

Wat mag je verwachten?

Het concept van de werking blijft behouden: jongeren kunnen zelf het maandelijkse activiteitenprogramma bepalen. De activiteiten vinden plaats op woensdagnamiddag en vrijdagavond in Lombardsijde, Nieuwpoort of ergens ter velde.

Om de toegankelijkheid zo groot mogelijk te houden, worden de activiteiten gratis of voor een minimaal bedrag aangeboden.

Praktisch

De werking staat open voor jongeren tussen 14 en 17 jaar en zal plaatsvinden op woensdagnamiddag (van 14.00 – 17.30 u. ) en vrijdagavond (van 19.00 – 22.00 u), afwisselend in JH Sortie in Nieuwpoort en de Caravannesite in Lombardsijde. De werking start wanneer de coronamaatregelen het toelaten.

De begeleiding is in handen van een Middelkerks-Nieuwpoorts duoteam met Jeffrey De Donder en Robbe Dheuninck.

Prijzen blijven laag. Er is geen lidgeld bepaald, dus jongeren kunnen komen wanneer ze willen. Voor grotere activiteiten wordt een klein bedrag gevraagd.