Haal meer uit je Facebookpagina

Gepost op 19/03/2021

Het gemeentebestuur van Middelkerke biedt aan de Middelkerkse vereniging een online sessie rond Facebook aan. Promotie via het sociale netwerk is nog steeds belangrijk, maar toch zijn er weinig verenigingen die dit doen. Je kan met weinig middelen – en bovendien gratis – zeer veel mensen bereiken.

Daarom zet het gemeentebestuur zijn webbeheerder en sociale mediacoördinator in om verenigingen te helpen met hun Facebookberichtgeving.

Tijdens de sessie wordt stil gestaan bij het algoritme, wat maakt een goed bericht en het belang van beeldmateriaal. Nadien kan je je vragen stellen.

Voor wie?

  • Deze sessie is open voor alle erkende, Middelkerkse verenigingen. Je moet met je club of vereniging een Facebookpagina hebben om mee te kunnen doen.
  • Wie nog geen Facebookpagina heeft, kan op afspraak terecht in de bibliotheek waar personeelsleden je helpen een pagina op te zetten.

Wanneer?

De sessie wordt gegeven op volgende drie data:

  • Maandag 22/03
  • Maandag 29/03
  • Maandag  12/04

Telkens  van 19.30 tot 21 u.

Hoe inschrijven?

Stuur een mailtje naar sport@middelkerke.be met vermelding van voorkeursdatum, voornaam en naam, naam vereniging, naam Facebookpagina vereniging en website (als de vereniging er eentje heeft).

Let op! Maximum 1 deelnemer per vereniging!

In het najaar organiseren we een nieuwe bijscholing waar je de tips en tricks leert om degelijke promotie te voeren via Facebook.