Is een job in de Horeca of industrie iets voor jou?

Gepost op 04/09/2023

Van 4 tem 8 september tovert VDAB  het Petrus en Paulusplein te Oostende om tot een Horeca-Industrie plein. Dankzij een Industrie promo-unit én Horeca-trailer kunnen geïnteresseerden uit de wijde omgeving kennismaken met verschillende beroepen in de industrie en de horeca.

Geïnteresseerden kunnen kennismaken met o.a. een las- of CNC-simulator en leren ontdekken hoe ze met een de 3D printer aan de slag kunnen.

In de Horeca-trailer krijgen ze de mogelijkheid om een gerechtje te  maken in een professionele keuken of kunnen ze leren hoe ze een plateau dragen als volleerd zaalmedewerker of een mocktail shaken als barman.

Geïnteresseerden in een job in de horeca kunnen ook deelnemen aan een screening of deelnemen aan een workshop: Cocktails, Mocktails, Streetfood en Tapas!

Voor de Screening en de Workshops dienen geïnteresseerden zich wel in te schrijven via dit formulier.
 
Geïnteresseerden kunnen zonder afspraak langskomen. Ook met vragen over werk en opleiding kunnen ze terecht op volgende data:
 
Locatie: op het Sint-Petrus-en-Paulusplein in Oostende

  • op maandag 4 september van 13u tot 16u
  • op dinsdag 5 september van 9u tot 16u
  • op woensdag 6 september van 9u tot 16u
  • op donderdag 7 september van 9u tot 16u
  • op vrijdag 8 september van 9u tot 12u

Ook  werkgevers zijn welkom (specifiek horeca), voor hen wordt een apart timeslot voorzien:
 
Op donderdag 7 september van 13u tem 15u zijn alle Horeca werkgevers welkom om, vergezeld van een hapje en een drankje, met VDAB te komen kennismaken en te horen wat de VDAB dienstverlening kan betekenen voor hen.

Een werkgever met interesse kan zich inschrijven via dit formulier.
 
Meer info inhoudelijk kan bekomen worden via het team van VDAB: team6411@vdab.be.