Compass wordt de culinaire partner in Silt

Gepost op 13/09/2023

Silt Lounge, Silt Casual Dining en Silt Fine Dining. Dat zijn de drie gastronomische concepten die Compass Group zal aanbieden in Silt, het nieuwe casinoproject.

Compass Group Belgium is een innovatief cateringbedrijf dat ook erg actief is in de publieke sector en evenementenwereld. Zij staan dus in voor het gastronomische luik in Silt. Bedenker van dit concept is Bartel Dewulf, die zelf enkele hoogstaande restaurants uitbaat.

Silt Lounge

In ‘Silt Lounge’  zal je lekker kunnen aperitieven met verzorgde drinks, streekbieren, (Belgische) wijnen en schuimwijnen, cocktails, mocktails en leuke fingerfoods. Tijdens de zomermaanden krijgt Silt Lounge een groot en zonnig zomerterras.

Silt Casual Dining

‘Silt Casual Dining’ wordt de brasserie. Op de lunch- en dinerkaart zullenenkel gerechten staan met lokale en duurzame producten.  Ook hier zal de originele interieurvormgeving en de speelse tafelschikking opvallen.

Silt Fine Dining

‘Silt Fine Dining’ wordt de plek voor een ultieme gastronomische beleving in Silt. Geborgen en discreet ga je in dit concept genieten van een totale beleving op culinair vlak. Met een beperkt aantal tafels en dicht bij de open keuken wordt ook de ruimtelijke beleving top.