André Hazes Live

Gepost op 08/12/2020

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust.

Op zaterdag 14 augustus 2021 komt André Hazes naar de Proximus Pop-Up Arena met zijn 14-koppige showband voor een full concert.

Middelkerkenaars en 2de verblijvers genieten van een unieke voorverkoopactie via de pre-sale pagina van Andre Hazes

Na een reeks van grote concerten vorige jaren in Ahoy Rotterdam en zijn gigantisch succes in het VTM programma 'Liefde voor Muziek' staat deze 'nu al legendarische' Nederlandse zanger met al zijn grootste hits als enigste concert voor 2021 in West-Vlaanderen in de Proximus Pop-Up Arena. Iedereen kent André Hazes van zijn nummers 'Leef', 'Ik leef mijn eigen leven' en 'Wie kan me vertellen'!

Houdt alvast zaterdag 14 augustus 2021 vrij want dit unieke liveconcert zal je nog lang herinneren. André Hazes zal alle grote Hazeshits brengen tijdens dit unieke liveconcert.

2021 wordt voor André Hazes een razend druk jaar. Naast enkele concert in Vlaanderen en een eigen TV-reeks, coach in ‘The Voice Senior’ doet Nederlands populairste zanger ook een deel grote Nederlandse festivals aan volgend jaar. Door zijn deelname an het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' heeft hij ook een nieuwe hit te pakken "Doe het licht maar uit" van Mama's Jasje. Hazes blijft hits scoren en zegt dat het dak eraf moet in de Soeverein! Momenteel is André ook te zien als één van de coaches in 'The Voice Senior'. 'Haal alles uit het leven' kan je letterlijk komen doen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke op zaterdag 14 augsustus! Tot dan!

Tickets: 45, 51 en 63 euro

 

Sportpark De Krokodiel