100.000 bezoekers voor 'Dino's in the Sand'

Gepost op 30/08/2022

De Familie Patte-Papaert uit Opwijk is de honderdduizendste bezoeker van het Zandsculpturenfestival. De zonen Luca (13), Thibo (11) en Yann (11) kregen elk een leuk dino-presentje mee naar huis.

Edwardosaurus

Leuk extraatje? “Alle bezoekers kregen een formulier mee waarbij de kinderen een eigen dino konden tekenen en indienen die nog niet te zien was bij ons. De mooiste en leukste dino werd eruit gehaald en die werd uitgewerkt in een sculptuur. Die staat er nu sinds een week. Wel zijn we nog steeds naarstig op zoek naar de ontwerper van de winnende tekening. We weten dat hij Edward Gillebert heet en negen jaar is. We contacteerden de jongen al meermaals tevergeefs per e-mail. Dus bij deze ook nog een warme oproep naar mensen die Edward zouden kennen: breng hem met ons in contact, hij en zijn gezin kunnen een leuke prijs verwachten”, besluit organisator Peter Monbailleu.

Het zandsculpturenfestival “Dino’s in the sand” is nog te bezoeken tot en met zondag 11 september. Meer info via zandsculpturenfestival.com.