Restaurant Honfleur
Restaurant Honfleur, zet tijdens het Champagneweekend de deuren open voor een bijzondere culinaire ervaring.
Het elegant Middelkerks restaurant verrast zijn gasten met een speciaal menu, waarin smaakvolle gerechten worden gecombineerd met sprankelende champagne. Honfleur staat bekend om zijn creatieve, seizoensgebonden keuken, en tijdens het Champagneweekend krijgt elke gang een extra feestelijke toets met een zorgvuldig gekozen champagne.
Menu
Welkomsthapje
******
Gerookte ganzenlever
******
Trio van vistartaar
******
Carpaccio van hert
******
St. Jacobsnootjes met champagnesaus
******
Sorbet van Limoncello
******
Filet van fazant met garnituur
******
Ice brûlée
100 € per persoon
Fles champagne inbegrepen per 2 personen
Enkel op reservatie, van 8 tot 11 november
Extra fles champagne 45 €
Paul de Smet de Naeyerstraat 19, Middelkerke
0499 52 31 92
info@hotel-honfleur.be
www.hotel-honfleur.be