Cateringuitbater voor champagneweekend gezocht

Op 10-11-12-13 november 2016 organiseert Toerisme Middelkerke vzw, voor de 20e keer, het Champagneweekend in het Casino van Middelkerke.

Naar aanleiding hiervan zijn we op zoek naar een uitbater van een duo-cateringstand, die zowel oesters als fijne vleeswaren aanbiedt. (goedkeuring RvB 23/08/2016)

Uitbatingsvoorwaarden

  • De uitbater voorziet een uitbating van een stand met een aanbod van verschillende fijne vleeswaren (ham, paté, salami, foie gras, …) + een stand met een aanbod oesters.
  • De uitbater voorziet voorziet een mooi aangeklede stand met eigen meubilair en infrastructuur.
  • De uitbater voorziet staat in voor een mooie presentatie van de aangeboden producten.
  • De uitbater voorziet staat in voor de uitbating volgens openingsuren van het champagneweekend als volgt:

donderdag:      19.30 – 24.00 u.
vrijdag:            11.00 – 24.00 u.
zaterdag:         11.00 – 01.00 u.
zondag:           11.00 – 20.00 u.

  • De uitbater voorziet voldoende personeel voor een vlotte bediening (minimum 3 personen/stand)
  • De uitbater zorgt voor het leveren en afruimen van het nodige servies om de stand op een professionele manier uit te baten.
  • De uitbater betaalt een totaalbedrag van 1.089,00 euro (incl. BTW) voor de uitbating van deze duo-cateringstand tijdens het champagneweekend.

Er wordt geselecteerd, op basis van het voorstel, het aanbod en eventuele referenties . Daarom ontvangen wij graag jouw deelname via mail (champagneweekend@middelkerke.be) uiterlijk 15/09/2016.